Find den Bedste VPN i 2022

Går du op i sikkerhed og anonymitet? Eller vil du bare gerne kunne se amerikansk Netflix? Vi har testet og anmeldt de bedste VPN udbydere og samlet en nem og overskuelig oversigt herunder så du ikke selv behøver at bruge tid på at læse og teste forskellige VPN’er.

Vælg den rigtige VPN udfra dine behov

Der findes mange udbydere af VPN tjenester, men som med så meget andet er alle udbydere ikke lige gode. Desuden er det ikke de samme VPN’er der er de bedste valg for alle mennesker. Derfor er det vigtigt at forholde sig til hvad man primært ønske at bruge en VPN til, inden man vælger hvilken udbyder man vil bruge.

Inden vi gennemgår forskellige brugssituationer og områder man skal være opmærksom på ift. valg af VPN, så er der en ting der skal slås fast for alle. Hvis man har det mindste ønske om reel anonymitet og sikkerhed er det vigtigt at vælge en udbyder der ikke er underlagt krav om logging af brugeres adfærd. På trods af EU domstolens afgørelse imod krav til logging og de andre skriverier der har været i den forbindelse hos bl.a. Privacy News Online, så anbefaler vi fortsat at gå langt uden om VPN services der udbydes af virksomheder placeret i enten EU eller USA.

Istedet anbefaler vi at vælge en troværdig VPN tjeneste der er fysisk placeret i et land uden logging lovgivning som fx British Virgin Islands, Hong Kong eller Panama.

Amerikansk Netflix & Streaming

Langt de fleste danskere der er på udkig efter en VPN er blot interesseret i en VPN der giver adgang til Netflix USA og som gør det sikkert at streame film.

Da Netflix løbende forsøger at slå ned på VPN udbydere, gør de en ihærdig indsats for at blokere for adgang for folk der benytter sig af VPN. Derfor er det vigtigt at læse opdaterede tests og anmeldelser, så man undgår at købe en VPN som er blevet blokeret. I oversigten her på siden har vi samlet de bedste VPN og testet dem inden for den seneste måned.

Derudover er der en række tekniske detaljer som man også bør forholde sig til, men da det netop kan være svært og tidskrævende sørger vi for at teste alle de gængse VPN tjenester her på sitet. Og i såfald er de vigtigste ting at forholde sig til:

  • Virker den pågældende VPN stadig med Netflix?
  • Hvordan er hastigheden? Er den hurtig nok til streaming?
  • Har udbyderen servere placeret i det relevante område/land?
  • Logger udbyderen ens aktivitet på en sådan måde at det kan spores?

Update – 16. april 2022: I vores seneste tests kan vi konstatere at Netflix endnu en gang har formået at blokere for en række VPN tjenester, men vi har bekræftet at både ExpressVPNNordVPN og CyberGhost fortsat virker helt fint.