Om VPNGuiden

Ideen bag VPNguiden.dk opstod i forbindelse med en diskussion om sikkerhed og anonymitet, hvor vi diskuterede brugen af VPN tjenester. Der er idag ingen tvivl om at VPN services kan være med til at øge ens private sikkerhed og anonymitet, men samtidigt er det en ren jungle for forbrugere at finde rundt i de mange forskellige udbydere.

På baggrund af dette besluttede vi os i sommeren 2017 for at lave en portal der kan være med til at skabe gennemsigtighed i branchen og gøre det nemt for forbrugere at vælge den bedste VPN der passer til dem. Derfor har vi testet og anmeldt en lang række VPN tjenester som er udgivet her på siden. Vi vil desuden løbende teste yderligere VPN udbydere og desuden gen-teste tidligere testede VPN’s for at vurdere disse på ny.

Mission

Vores mission er at skabe gennemsigtighed og gøre det nemt og overskueligt for alle at vælge den rigtige VPN.

Dette indebærer løbende tests og anmeldelser af både gængse og ukendte VPN tjenester ift. en lang række parametre inkl. sikkerhed, anonymitet, hastighed og hvorvidt de fortsat giver adgang til at se amerikansk netflix.

Kommentarer og Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker at vi anmelder en bestemt VPN, så kontakt os endeligt. Vi bestræber os generelt på at svare indenfor 24 timer på hverdage.

Websitet ejes og publiceres af:

Admill ApS
Vestergade 48H
info@admill.dk