Netflix USA: Se Amerikansk Netflix med VPN

Er du træt af det begrænsede udvalg på Netflix i Danmark? Og vil du gerne have adgang til Netflix USA, som har næsten fire gange så mange film- og serietitler? Læs vores guide om hvordan du nemt kan få adgang til amerikansk Netflix ved at bruge en VPN.

Ved at bruge en VPN er det muligt at få adgang til at kunne se Netflix i USA, England eller et hvert andet land. Måden det fungerer på er at man igennem en VPN signalerer til Netflix at man fysisk er i et andet land og dermed får man adgang til det pågældende lands udvalg.

Netflix er dog ikke interesserede i at folk skal få adgang til andre lande end man er i, hvorfor de i starten af 2016 annoncerede at de vil forsøge at bekæmpe brugen af VPN og SmartDNS. Det har indtil videre betydet at det ikke længere er alle VPNs der virker og at Netflix konstant forsøger at blokere flere og flere VPN’er.

For at gøre det nemt for alle, har vi derfor testet en lang række VPN tjenester med henblik på at finde ud af hvilke af disse der stadig giver adgang til amerikansk Netflix fra Danmark.

Amerikansk Netflix med ExpressVPN eller NordVPN

På trods af at stort set alle VPN-tjenester slår sig op på at give fuld adgang til Netflix i USA, UK m.m. er det desværre ikke virkeligheden. Det er derfor vigtigt at vælge en af de bedste VPNs, som fx ExpressVPN eller NordVPN, som begge gør det muligt at få nem adgang til at se amerikanske film og tv serier på Netflix.

ExpressVPN

ExpressVPN er uden tvivl den bedste VPN-tjeneste til amerikansk Netflix og til Netflix i det hele taget – vi har efterhånden testet dette et hav af gange både i professionelt og privat øjemed, og ExpressVPN har endnu ikke svigtet. ExpressVPN gør streaming af Netflix USA mulig i høj opløsning og uden buffering, og det være sig uanset om man befinder sig i Danmark eller et andet sted i verden takket være tjenestens imponerende hastigheder på tværs af servernetværket.

Som vi også har beskrevet i vores anmeldelse af ExpressVPN, som du kan læse lige her, er ExpressVPN vældigt sikker at anvende blandt andet fordi tjenesten stort set ikke logger nogle brugeroplysninger. Derudover opererer ExpressVPN med OpenVPN, som er den bedste sikkerhedsprotokol overhovedet, på alle applikationer til computer og til mobile enheder.

Skulle man få brug for hjælp alt imens man er ved at åbne op for det forjættede indholdsland som er Netflix USA, så yder ExpressVPN tilmed en velfungerende kundeservice via livechat, som er åben hele døgnet rundt, og som let kan findes på tjenestens hjemmeside.

NordVPN

Det skal ingen hemmelighed være at vi også overordnet har et godt øje til NordVPN, men selv med helt objektive briller på, så er NordVPN bestemt ikke af vejen, hvis man er på udkig efter en god og billig VPN til at afblokere det amerikanske Netflix. NordVPN giver nemlig en hurtig og bufferfri adgang til Netflix USA på både computeren eller via tjenestens mobile applikationer.

Og så har NordVPN ligesom ExpressVPN mange sikkerhedsforanstaltninger, som gør det en fornøjelse at anvende. Og særligt fordi NordVPN slet ingen brugerinformationer logger, så ved man at brugersikkerhed og -anonymitet er i top.

Ydermere til NordVPNs ros har også de en glimrende kundeservice, som kan kontaktes alle døgnets timer i alle ugens dage via livechat på NordVPNs hjemmeside, så eventuelle udfordringer, der måtte opstå i streamingen af det amerikanske Netflix, kan klares let og omgående.

NordVPN og ExpressVPN ligger efter vores vurdering meget tæt i forhold til åbning af Netflix USA, men ExpressVPN har dog stadig den lille fordel at ExpressVPN på nuværende tidspunkt kan give adgang til otte Netflix-lande (USA, UK, Australien, Canada, Frankrig, Italien, Tyskand og Japan) , hvor NordVPN kan give til syv (USA, UK, Canada, Japan, Tyskland, Frankrig og Italien). Læs hele vores anmeldelse af NordVPN her, hvis du vil vide mere.

Amerikansk Netflix med CyberGhost VPN eller PrivateVPN

NordVPN og ExpressVPN er uden tvivl blandt det bedste der findes inden for VPN-tjenester både når det kommer til Netflix USA men også i forhold til de fleste andre perspektiver. De to er dog ikke de eneste alternativer, som gør det godt, og specifikt på amerikansk Netflix er CyberGhost VPN og PrivateVPN faktisk også to meget værdige spillere på markedet, som man klart bør overveje.

CyberGhost VPN

CyberGhost er en god ‘budget-VPN’, som fungerer godt til afblokere amerikansk Netflix samt Netflix i UK, i Frankrig og i Tyskland. CyberGhost har mange servere, som er særligt dedikerede til streamingtjenester, hvorfor man med CyberGhost nemt kan streame Netflix i høj oplysning uden nævneværdig buffering – hvis overhovedet nogen – og det på trods af at CyberGhosts hastigheder generelt ikke helt matcher de hurtigste VPN-tjenester på markedet. Hvis du vil vide mere om CyberGhosts servernetværk og CyberGhosts upload- og downloadhastigheder så klik her og læs den fulde CyberGhost anmeldelse.

CyberGhost har særlige applikationer til Windows, Mac, iOS, Android og Linux, så næsten uanset hvilken platform eller enhed man foretrækker at nyde det amerikanske Netflix på, så er det muligt. Tjenesten applikationer er desuden vældigt brugervenlige, så selv de mest krævende brugere i forhold til hvor nemt det skal være at navigere in app vil formentlig ikke blive skuffede.

I forhold til sikkerhed og anonymitet er CyberGhost også helt fremme i bussen, dersom tjenesten slet ikke gemmer nogle brugeroplysninger. Derudover har CyberGhost også en række sikkerhedsforanstaltninger, som kan gøre selv rutinerede VPN-brugere varme om hjertet såsom for eksempel en såkaldt ’kill switch’, som sikrer at den IP-adresse man sidder på ikke bliver afsløret i tilfælde af at VPN-tjenesten går ned helt eller midlertidigt. Og så skal det naturligvis nævnes at CyberGhost anvender vores yndlingssikkerhedsprotokol, som er OpenVPN.

Hvis det mod forventning skulle ske at forbindelsen går ned eller noget andet imens de nyeste afsnit af Vikings eller Stranger Things, som er den mest populære serie på Netflix USA i år, ruller henover skærmen, så er hjælpen ikke langt væk for CyberGhost har nemlig en livechat funktion, som er åben 24/7 og som betjenes af dygtige og venlige kundeservicemedarbejdere.

PrivateVPN

PrivateVPN er en veletableret VPN-tjeneste, som bestemt er berettiget til en plads helt i toppen af VPN-tjenester – særligt når det kommer til at streame Netflix. Udover at være en af de hurtigste VPN-tjenester vi har haft fingrene i, så har PrivateVPN også en række servere specifikt beregnet til Netflix, hvilket gør oplevelsen af at streame Netflix super god. For det er yderst sjældent der vil være forsinkelse på, og hvis det skulle opstå er det minimalt.

Ikke nok med det så kan PrivateVPN afblokere hele 19 forskellige Netflix-lande – dog ikke alle lande ved første forsøg hver eneste gang, men det er tæt på. Der er tale om USA (selvfølgelig), Storbritannien, Canada, Frankrig, Tyskland, Japan, Danmark, Finland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz, Holland, Italien, Sydkorea, Australien, Brasilien, Colombia og Argentina.

Og hvad endnu bedre er, så fører PrivateVPN tilsyneladende en streng ’no-logging’-politik og tjenestens applikation på computeren har den såkaldte ’kill switch’ eller dødemandsfunktion, som sørger for at brugernes IP-adresser ikke afsløres i tilfælde af at PrivateVPN går ned imens man er logget på. Dertil kommer at PrivateVPN anvender OpenVPN som den primære sikkerhedsprotokol, hvilken vi efterhånden mange gange har udnævnt som vores favorit. PrivateVPN er således ikke bare perfekt for alle som går op i at streame amerikansk Netflix, men også for alle som samtidig går op i anonymitet og sikkerhed for VPN-tjenester. Se mere om PrivateVPNs sikkerhedsforanstaltninger i vores anmeldelse her.

På minussiden kan man med rette argumentere for at PrivateVPNs servernetværk er relativt lille, hvilket har en betydning for hvilke hastigheder man kan opnå, hvis man forbinder til tjenestens servere forskellige steder i verden. Fra vores testlokationer i Europa og i Asien skal det imidlertid understeges at vi ingen udfordringer har haft med hverken at logge på eller med hastigheden.

Generelt er PrivateVPN vældigt nemt både at downloade, installere og betjene, men hvis man får brug for hjælp og Netflix USA mod forventning driller og ikke vil vises, så har PrivateVPN en livechat, som betjenes af dygtige kundeservicemedarbejdere. Livechatten er imidlertid ikke tilgængelig hele døgnet, så er man uheldig kan man komme ud for ikke at kunne få hjælp her og nu, men vi har aldrig været ude for dette.

Netflix USA med Surfshark

Alle de ovenfor nævnte VPN-tjenester er veletablerede og har været på VPN-markedet i årevis, men blot fordi man er gammel i gårde betyder det ikke at man er den bedste. Netop dette er Surfshark et fint bevis på, dersom netop Surfshark med kun ganske få år på bagen har formået at skabe en solid VPN-tjeneste, som er rigtig god til streaming.

Surfshark

Surfshark er grundlagt i 2018 og er dermed i den grad den ’nye i VPN-klassen’, men ikke desto mindre har Surfshark allerede sikret en stærk position i blandt de andre VPN-tjenester, som er gode til streaming – og det være sig især i forhold til amerikansk Netflix. Med Surfshark kan man låse hele 13 Netflix-lande op og heriblandt naturligvis Netflix USA samt Canada, UK, Frankrig, Holland, Tyskland, Indien, Sydkorea, Singapore, Australien, Italien, Brasilien og Tyrkiet.

Surfshark har dedikerede applikationer til computer og til mobile enheder, hvilket gør at tjenesten er super nem at anvende til streaming. Og i forhold til sikkerhed og anynomitet bliver man heller ikke skuffet med Surfshark – selv hvis man er erfaren VPN-bruger og går meget op i de sikkerhedsmæssige teknikaliteter. Med Surfshark kan man kan være forvisset om at man er skjult og at ingen brugeraktivitet gemmes og deles med nogen.

PrivateVPN og CyberGhost gør i selve bruger-menuen, hvor man vælger servere, meget ud af at vise hvilke servere, der er dedikerede til hvilke streaming-tjenester, hvilket er virkelig praktisk, da det sikrer at brugerne præsenteres for de optimale valg. Dette har Surfshark desværre ikke endnu, hvilket selvfølgelig er et lille minus, men det kommer formentlig inden for en relativt overskuelig fremtid. Derudover er Surfshark heller ikke helt lige så hurtig, som de andre VPN-tjenester, som er medtaget i denne guide, men vælger man en server i nærheden af hvor man er, så burde der ikke være nogle udfordringer i forhold til at streame det amerikanske Netflix helt buffer-frit.

Er det nødvendigt med en VPN til at se amerikansk Netflix?

Læser man dette som nybegynder inden for VPN, så sidder man måske med en undren over hvorfor det i det hele taget er nødvendigt med en VPN for at se amerikansk Netflix. Forklaringen er helt simpelt, at indholdet på Netflix i forskellige lande ikke er det samme grundet rettigheds- og målgruppemæssige forhold. Indholdet på det amerikanske Netflix er således låst eller geografisk begrænset om man vil for alle, som ikke befinder sig i USA.

Næste naturlige spørgsmål er måske så, hvorfor man ikke bare kan nøjes med at se de videoer, som er på Netflix i det land man er i? Det kan man naturligvis også sagtens, og bor man i Danmark eller i et andet frit land, hvor Netflix er tilgængeligt behøver man for så vidt ikke en VPN for at se Netflix. Men vil man gerne se de nyeste serier og de nyeste film, som udkommer i USA, så skal man have det amerikanske Netflix, og her kommer VPN ind i billedet. En god og pålidelig VPN-tjeneste som dem nævnt ovenfor kan nemlig afblokere de geografiske restriktioner, som Netflix har, og dermed kan man streame amerikansk Netflix uanset i hvilket land man befinder sig.    

Er det lovligt at se Netflix med VPN?

Mange vil formentlig nu spekulere på om det mon er lovligt at se Netflix samtidig med at man bruger en VPN. Det er et rigtig godt spørgsmål, som kan besvares helt entydigt og klart: Det er ikke ulovligt at se Netflix med VPN! Alle har ret til at beskytte sine data og oplysninger om aktiviteter online via en VPN-tjeneste, og det at se Netflix er ingen undtagelse. Dog skal man være opmærksom på at det er imod Netflix’ egne retningslinjer at skaffe sig adgang til indhold, som normalt ikke er tilgængeligt i det geografiske område man befinder sig i.

Netflix kan blokere IP-adresser, som Netflix ved hører til en VPN-tjeneste, for at forhindre brugere i at streame videoer, som er geografisk begrænset. Hvordan Netflix præcist opfanger sådanne IP-adresser ved kun Netflix, men sandheden er, at Netflix bliver mere og mere effektive til det. Derfor er det vigtigt at vælge en sikker VPN-tjeneste, som krypterer al aktivitet ordentligt og gemmer brugernes egentlige IP-adresse, så streaming-aktiviteter ikke kan spores tilbage til den enkelte bruger. De tjenester vi har nævnt ovenfor gør netop dette, og med dem kan man være tryg og sikker på at Netflix ikke kan opsnappe den reelle IP-adresse.