Se årets julekalender på TV2 Plan inden børnenes sengetid - også på ferien!

TV2 sender i år julekalenderen ’Tinka og Kongespillet’, som er en fortsættelse af den populære ’Tinkas juleeventyr’ fra 2017. Dette års julekalender kommer således til at fortsætte eventyret om nissepigen Tinka, som sammen med sin menneskeven, Lasse, har fundet ud af at Tinka er Nisselands retmæssige tronarving. Så små som store kan glæde sig til at sætte sig til rette kl. 20.00 hver aften lige fra d. 1. december til d. 24. december og nyde gensynet med Tinka og Lasse.  

At Tinka er populær er der ingen tvivl om for det er faktisk lidt af en sjældenhed at der laves fortsættelser af julekalendre på TV. De eneste eksempler på dette, som de fleste formentlig kan nikkende genkendende til, er Nissebanden og så selvfølgelig Pyrus. Så der er heller ingen tvivl om, at der er mange som ser frem til at se ’Tinka og Kongespillet’ tone frem på skærmen. Der er dog bare lige et par udfordringer…

Se julekalenderen før børnenes sengetid eller på juleferien

Den ene udfordring er at TV2s julekalender først sendes kl. 20.00, hvilket for mange børnefamilier er for sent, dersom det slet og ret kolliderer med ungernes sengetid – hvilket TV2 selv har taget op på kanalens nyhedsside, tv2.dk. Det er imidlertid heldigt at der ikke findes et problem uden en løsning, og ønsker man at se julekalenderen tidligere på aftenen, så er det muligt. Løsningen hedder streaming. For ‘Tinka og Kongespillet’ kan nemlig streames på TV2 Play på ethvert givent tidspunkt hele 24 timer førend det pågældende afsnit sendes i fjernsynet. Det første afsnit vil være tilgængeligt d. 1. december kl. 06.00.

TV2 Play er tilgængeligt overalt i Danmark, så er man bosat i Danmark og bruger man ikke VPN, er det bare at logge på TV2 Play og se julekalender på den enhed man ønsker. Bruger man derimod VPN af sikkerhedsmæssige årsager, så bør man være opmærksom på at nogle VPN-tjenester fungerer bedre end andre med TV2 Play og nogle fungerer slet ikke med TV2 Play. Vores anbefaling er derfor at vælge en af nedenstående VPN-tjenester, som sikrer kompatibilitet med TV2 Play, høj hastighed og ikke mindst en god sikkerhed og anonymitet online.

Dette leder videre til den anden udfordring i forhold til at se årets længe ventede julekalender; Man kan nemlig slet ikke se den, hvis man befinder sig uden for EU. Det er en stor ulempe både for de danskere, som har bopæl uden for EU og for de tusindvis af danskere, som rejser på juleferie uden for EU i december måned. Også her er streaming og VPN løsningen for den rette VPN-tjeneste sikrer nemlig at man kan streame TV2 Play overalt i verden. Følgende er vores primære anbefalinger:

ExpressVPN

Hvad end man befinder sig i Danmark eller i udlandet fungerer ExpressVPN perfekt til TV2 Play. Dette skyldes en kombination af at ExpressVPN har et velvoksent servernetnærk, som primært består af fysiske servere, som er ejet af ExpressVPN selv samt at den teknologi, som ExpressVPN har udviklet, til at afblokere streamingtjenester er enestående. For de som går meget op i sikkerhed og anonymitet er ExpressVPN blandt de bedste på VPN-markedet. Tjenesten anvender nemlig OpenVPN som sikkerhedprotokol, som er den bedste, og så gemmer ExpressVPN heller ingen brugeroplysninger. Se vores fulde anmeldelse af ExpressVPN her.

IPVanish

IPVanish er også en af de store spillere på det internationale VPN-maked, som nemt og hurtigt kan gøre TV2 Play tilgængeligt hvor som helst. Som vi har understreget i vores anmeldelse af IPVanish, som kan læses her, så er tjenesten rent sikkerhedsmæssigt blandt de absolut bedste – hvis ikke den bedste. Brugernes online aktivitet krypteres godt, der lagres ingen brugeroplysninger overhovedet og også her anvendes OpenVPN som sikkerhedsprotokol. IPVanish har desuden, som de fleste tjenester inklusive ExpressVPN dog også har, en ’kill switch’, som sikrer at brugernes reelle IP-adresser holdes skjult i tilfælde af at IPVanish går ned i kortere eller længere tid.

NordVPN

NordVPN er også et sikkert valg, når det kommer til TV2Play både herhjemme og i udlandet. NordVPN har omkring 6000 servere verden over, og selvom eksempelvis ExpressVPN har omkring 30.000 servere, så er hastigheden for NordVPN fra vores testlokationer i Asien og i Europa ganske gode. Dette kan man læse mere om i dybden her i vores anmeldelse af NordVPN. Sikkerhedsmæssigt er NordVPN lige så langt fremme som IPVanish, dersom der ikke logges nogen brugeroplysninger og fordi man er sikret fuld kryptering af IP-adresser og fordi tjenesten også har den såkaldte ’kill switch’-funktion. En ekstra lille ting der taler for NordVPN i forbindelse med streaming af årets julekalender – uanset om man er hjemme eller på juleferie i udlandet – er at NordVPN automatisk vælger den bedste lokation at streame fra.

Rigtig god fornøjelse med julekalenderen 2019, som altså er en fortsættelse af julekalenderen 2017. Og glædelig jul.