Hvor kan man se Anime lovligt?

Anime er i Danmark den betegnelse vi bruger for japanske tegnefilm. De fleste japanske tegnefilm (anime) er baseret på japanske tegneserier, der er betegnet manga. 

Anime er med tiden blevet mere og mere populært. Men der findes mange både lovlige og ulovlige måder at se det på. I denne artikel vil vi gennemgå hvor man lovligt kan se Anime.

Vi vil også gennemgå hvordan du lovligt kan tilgå de større kataloger af anime som der findes i USA eller Japan ved at bruge en VPN. Til sidst vil vi gennemgå hvor det er muligt at se 5 af de mest populære anime.

Hvor kan man lovligt se Anime?

Der er efterhånden mange steder, hvor du kan se Anime lovligt. Der er streamingtjenester som Crunchyroll og Funimation der udelukkende har Anime, mens der er tjenester som Netflix og Hulu, hvor at Anime er en mindre del af deres indhold.

Ikke desto mindre er der mange steder, hvor at du kan se Anime lovligt. Vi har nedenunder lavet en liste med forskellige streamingtjenester, der har anime i deres katalog. Dette inkluderer:

Crunchyroll

Crunchyroll er en af de største gratis anime streamingtjenester, hvor at du kan se anime helt lovligt. Crunchyroll viser reklamer, hvilket er deres indtægtskilde, dog kan du købe et premium abonnement til 80 kroner om måneden og dermed få afskaffet reklamerne fra din streaming. Det er blevet annonceret at Crunchyroll vil få store dele af indhold fra Funimation, Wakanim og VRV. Så alt ens anime vil blive samlet på en platform. Læs mere om det her.

Funimation

Funimation er en også en af de helt store anime streamingtjenester. Tjenesten er dog desværre ikke tilgængelig i Danmark. Du kan dog godt få adgang til deres indhold, ved brug af en VPN. Læs mere i vores sektion “Hvordan undgår du geoblokering på streamingtjenesterne?”

Wakanim

Wakanim er endnu af de store streamingtjenester, som er nu er indenunder Crunchyroll. Hvilket betyder at der ikke vil komme nyt indhold. Men du vil stadig kunne se hvad der er allerede eksisterer på platformen.

VRV

VRV har over 20.000 timers gratis indhold, der er en kombination af anime, animation, gaming, komedie, fantasi og teknologi. VRV indegår også under Crunchyroll. Du kan dermed lave et abonnement ved Crunchyroll og få adgang til VRVs indhold.

HIDIVE

HIDIVE er en konkurrent til Crunchyroll Imodsætning til Crunchyroll har HIDIVE ikke en gratis version. Men selve deres abonnement er lidt billigere end Crunchyrolls, da det koster 5$ pr. måned.

Hulu

Hulu er en stor streamingtjeneste, som ikke kun har Anime, men også en masse andet. De har dog et fint katalog af anime, heriblandt Bleach, My Hero Academia og One Piece. Hulu er dog desværre ikke tilgængelig i Danmark, men med en VPN kan du stadig få lov at se deres indhold. Læs med længere nede hvordan du omgår deres geoblokering og får lavet en udenlandsk bruger.

Netflix

Netflix har også et stort katalog af Anime. Dog kan der være forskelle i hvad der er tilgængeligt i Danmark og hvad der er tilgængelig i andre lande som USA og Japan. Du kan dog få adgang til de landes indhold, ved at bruge en VPN til at skifte land.

Andre

Der findes også andre streamingtjenester der har anime. Men ofte er det meget små kataloger. Herunder er det dog generelt de større streamingtjenester som Disney Plus, HBO Max osv. der har et lille lager af anime. Derudover har den nye danske gratis streamingtjeneste PlutoTV også nogle få anime titler, som kan ses helt gratis.

Hvordan undgår du geoblokering på streamingtjenesterne?

Der kan være flere grunde til at det er en god ide at bruge en VPN, når du vil se Anime.

Det kunne være at der er større indhold af anime på udenlandske versioner af streamingtjenester. F.eks. ved vi at der er mere indhold af anime på den amerikanske version af Netflix end den danske.

Det kunne også være at visse platforme ikke er tilgængelige såsom Hulu og Funimation.

Det vil dog stadig være muligt at få lov til at se dette indhold, det eneste du skal gøre for at undgå geoblokering er ved at bruge en VPN. En VPN maskerer din reelle lokation og snyder hjemmesiderne til at tro at du befinder dig i et andet land.

En VPN fungerer ved at du forbinder dig til en server som står placeret i det land, som du ønsker at befinde dig i. Herefter går forbindelsen fra serveren hen til streamingtjenesten. Streamingtjenesten vil tro at du befinder dig samme sted som serveren og du vil dermed få adgang til det lands indhold.

Generelt når det kommer til streaming, anbefaler vi at bruge enten NordVPN eller ExpressVPN. Da det er to af de hurtigste forbindelser, som begge ligger stor vægt på at opdatere deres service til at omgå forskellige typer af geoblokering.

Hvor kan du se de mest populære anime?

Der er rigtig mange populære anime, men vi har forsøgt at samle 5 af de mest populære, samt har vi lavet en guide til hvordan at du kan få adgang til dem. De 5 anime vi har udvalgt er:

  • Dragon Ball
  • One Piece
  • Pokemon
  • Naruto
  • Death Note 
Ved nogle af serierne er det nødvendigt at bruge en VPN til at få adgang. Her anbefaler vi at du bruger enten NordVPN eller ExpressVPN. Da de er de bedste til streaming, både på baggrund af deres hurtige hastigheder, men også deres fokus på at fjerne geoblokeringer. 

Hvor kan man se Dragon Ball? (Original, GT, Z og Super)

Der er flere variationer af Dragon Ball. Den originale Dragon Ball, Dragon Ball Z, Dragon Ball GT og Dragon Ball Super er alle tilgængelige på Funimation i både Canada og USA. 

Funimation er desværre ikke tilgængelig i Danmark.
Så for at få fat i dem, skal du bruge en VPN og ændre din lokation til enten Canada eller USA.

På Funimation i Canada og USA er der også en stor del af Dragon Ball filmene tilgængelige.

Sæsoner - 9 (Dragon Ball Z)
Episoder - 291 (Dragon Ball Z)
IMDB - 8.8 (Dragon Ball Z)

Hvor kan man se One Piece?

One Piece kan findes både på Crunchyroll og Funimation. På Crunchyroll kan du oprette en bruger gratis, der vil så være reklamer før, under og efter hvert episode. Ellers kan du købe deres premium abonnement og undgå reklamerne. Funimation er som sagt ikke tilgængelig i Danmark. Du vil her skulle bruge en VPN for at få adgang til det.

Sæsoner - 20
Episoder - 1024
IMDB - 8.8Hvor kan man se Pokemon?

Der er 25 sæsoner af Pokemon, men de er meget spredt på de forskellige streamingtjenester. Først og fremmest er der en gratis mulighed ved brug af Pokemon TV. Der har en del sæsoner. Derudover er der Viaplay og Netflix, som også har lidt af det. Til sidst er der Hulu (som ikke er tilgængelig i Danmark) der har flere pokemon serier og sæsoner. Herunder Pokemon XY og XYZ. Dog vil du her skulle bruge en VPN og skifte land til USA, for at få det tilgængeligt.

Sæsoner - 25
Episoder - 1178
IMDB - 7.5

Hvor kan man se Naruto?

Naruto kan findes på Crunchyroll, hvor den er delt op i 9 sæsoner, i stedet for de oprindelige 5. Denne er gratis at se i Danmark, ved at oprette en bruger, hvor at der vil være reklamer før, under og efter hvert episode. På Crunchyroll er Naruto Shippuden desuden også tilgængelig. Naruto er desværre ikke tilgængelig på Netflix i Danmark, men skulle gerne være det på den amerikanske.

Sæsoner - 5
Episoder - 220
IMDB - 8.4


Hvor kan man se Death Note?

Death Note er tilgængelig på Hulu. Derudover har vi også hørt at det skulle være tilgængeligt på Funimation i Canada/USA. Men fælles for både Funimation og Hulu er at det ikke er tilgængeligt i Danmark. Det vil sige at du bliver nød til at bruge en VPN for at kunne se de 37 episoder af Death Note.

Sæsoner - 1
Episoder - 37
IMDB - 9.0

Der er flere der er bekymret om Crunchyroll er en sikker streamingtjeneste. Generelt er sikkerhed et meget bredt ord. 

Vi kan dog sige at Crunchyroll er helt sikker, når det kommer til malware. Der er ikke nogen sandsynlighed for at få malware eller lignende, når du bruger Crunchyroll. 

Crunchyroll er ikke helt gratis. De har et abonnement, der koster 80 kroner om måneden. Dog kan du få adgang til deres katalog ved at oprette en gratis bruger. Der vil dog så være reklamer før, under og efter din streaming af anime.