Hvor er det billigst at se Premier League? (Halv pris med VPN)

Det er med årene blevet umådeligt dyrt at se Premier League. Dyre TV-Pakker og at kampene ikke bliver sendt på samme kanal, er en stor frustration for mange. Men hvem der har tv-rettighederne til Premier League varierer fra land til og land. Hvilket også gør at priserne afhænger af hvilket land man er i. 

Derfor har vi valgt at lave den artikel om hvordan at du billigst kan komme til at se Premier League. For at få det korte svar på spørgsmålet, har vi opsummeret svaret i den nemmeste løsning og den billigste løsning. 

Den nemmeste løsning – YouTV

Den helt klart nemmeste løsning og den billigste danske løsning findes i gennem YouTV. YouTV gør det muligt at blande tv-kanaler og streamingtjenester i et abonnement. Ved at vælge de 4 tv-kanaler TV3+, TV3 Max, See og TV3 Sport, vil du få fuld adgang til alle kampe i Premier League. 

Pris 299kr. om måneden. 

Den billigste løsning – Optus Sport + CyberGhost

Den billigste løsning er en kombination af den australske streamingtjeneste Optus Sport og VPN tjenesten CyberGhost. En VPN muliggør at ændre virtuel lokation og dermed få adgang til udenlandske streamingtjenester. Læs med nedenunder om hvordan du kan få alle Premier League kampe til denne skarpe pris. 

Pris 112kr. om måneden.

Hvor kan man se Premier League?

Vi har nedenunder valgt at lave en liste med alle de relevante steder, hvor det er muligt at se Premier League. Vi har valgt at opgøre det i to kategorier. De steder hvor der er danske kommentatorer og de steder hvor kommentatorerne snakker engelsk.

Premier League med danske kommentatorer

I Danmark ejes rettighederne til Premier League af Viaplay Group AB. De har valgt at splitte alle kampene op på fire tv-kanaler, TV3+, TV3 Max, TV3 Sport og See. Alternativt er det muligt med Viaplays streamingtjeneste, at få adgang til alle kampene. 

Det skaber for dig to muligheder enten skal du have fat i alle fire kanaler eller også skal du have fat i Viaplay Total. I Danmark indgår kanalerne på forskellige måder og til forskellige priser ved de forskellige udbydere. Vi har nedenunder forsøgt at skabe et overblik over de forskellige muligheder og priserne ved dem. 

  • YouTV | 299,- kr. om måneden | Her kan du selv blande tv-kanaler og streamingtjenester. For de 299 kroner kan du vælge de 4 tv-kanaler.
  • Norlys | 335,- kr. om måneden | Norlys tilbyder en tv-pakke, hvor du kan blande selv af kanaler. Det er her muligt at få de 4 kanaler til 335kr.
  • Viaplay | 449,- kr. om måneden | Ved Viaplay kan du købe Viaplay Total, dog en del dyrere end ved at bruge YouTV. 
  • YouSee | 529,- kr. om måneden | YouSee tilbyder en tv-pakke, hvor at du selv kan blande kanaler. Det er her muligt at vælge de 4 kanaler til 529kr.
  • Stofa | 629,- kr. om måneden | Stofa tilbyder en stor tv-pakke med 57 forskellige kanaler, heriblandt de 4 kanaler. 
  • Allente | 659,- kr. om måneden | Allente tilbyder også en stor tv-pakke med mange kanaler, heriblandt de 4 kanaler. 

Premier League med engelske kommentatorer

I visse lande er alle Premier League kampe samlet på en enkelt service. Dette er f.eks. tilfældet i de tre lande Canada, Australien og New Zealand. Her har henholdsvis Optus Sport, Fubo.TV og Sky Sport Now rettighederne til kampene. Af den grund, samt at fodbold måske ikke er den mest populære sport i de tre lande, med gøre at priserne også er noget lavere end i Danmark og de fleste andre lande. 

Vi har nedenunder lavet en liste med priserne på de tre forskellige streamingtjenester. 

  • Optus Sport (Australien) | AUD$ 25 | 127,- kr. om måneden | Men helt ned til 84kr. om måneden ved et årsabonnement. Optus Sport har rettighederne til Premier League i Australien og viser alle kampene. 
  • Fubo.TV (Canada) | CAD$ 25 | 141,- kr. om måneden | Fubo.TV ejer rettighederne til alle Premier League kampe i Canada. 
  • Sky Sport Now (New Zealand) | NZD$ 25 | 184,- kr. om måneden | I New Zealand ejer Sky Sport Now rettighederne til Premier League kampene. 

Hvordan får du det billigste abonnement?

Det er relativt nemt at få det billigste abonnement. Vi har valgt at lave en fire trins guide til hvordan at du kan få det billigste abonnement. Og som vi beskrev i starten af artiklen, så er den billigste løsning en kombination af et abonnement ved Optus Sport, samt brug af CyberGhosts VPN. Prisen kan komme helt ned på 112 kroner om måneden. 

Trin 1 – Anskaf CyberGhost

Det første trin er at anskaffe en VPN. Det der i vores øjne giver bedst mening er at købe et års abonnement, da du gerne vil bruge det til hele Premier League sæsonen. Og det billigste års abonnement finder du ved CyberGhost, da det koster det samme som 3,75€ om måneden eller 28 kroner.

Du anskaffer abonnement ved CyberGhost ved at følge dette link.

Trin 2 – Ændre lokation til Australien

Nu når du har anskaffet dig en VPN. Så skal du downloade deres app og aktivere VPN tjenesten. Så skal du vælge lokationen af den server, du gerne vil forbinde med. Her skal du vælge en af de mange servere som CyberGhost har i Australien, f.eks. vælg en af de over 150 servere i enten Sydney eller Melbourne.

Trin 3 – Køb Optus Sport abonnement

Når du er forbundet til en server i Australien, vil de hjemmesider du besøger tro at du rent fysisk befinder dig i Australien. Dette giver dig mulighed for at købe et Optus Sport abonnement. Dette kan du gøre inde på deres hjemmeside ved at følge dette link. Vi anbefaler at du køber et års abonnement, da prisen så svarer til at du kun betaler 84 kroner om måneden. 

Trin 4 – Se Premier League

Nu når du både har et Optus Sport og CyberGhost abonnement, kan du slå benene op på sofabordet og se dit yndlings hold i Premier League til en billigere pris end det er muligt ved de danske TV og streamingtjenester.

Hvordan kan man se Premier League på TV

Du har sikkert købt dit Optus Sport abonnement på din computer, tablet eller telefon, men hvordan får du det så op på dit tv? Det vil vi gennemgå i den allersidste del af denne artikel. 

Den absolut nemmeste løsning vil være at anskaffe en chromecast, hvor at du kan sende indhold fra din computer, tablet eller telefon direkte op på dit tv.

Alternativt og noget mere besværligt er at bruge din VPN på dit tv. CyberGhost har lavet guides til flere forskellige typer af tv, hvilket vi har skrevet mere om nedenunder. Samt har vi skrevet om hvordan du kan få Optus Sport appen på dit tv. 

LG Smart TV

Inde på LG Content Store på dit LG tv, burde der være en app der hedder Optus Sport. Den er tilgængelig på TV der er fra 2017 eller nyere. Ved at downloade denne app og logge ind med din konto, er det muligt at se Premier League på dit tv. Men du skal have en VPN på dit tv for at det fungerer. 

CyberGhost guide til LG Smart TV

Samsung TV

På dit Samsung tv findes der en app, der hedder Optus Sport. Den er tilgængelig på Samsung TV der er fra 2017 eller nyere. Ved at downloade Optus Sport app’en og logge ind på din konto, er det muligt at se Premier League på dit tv. Husk du skal have VPN på dit tv, for at det fungerer. 

CyberGhost guide til Samsung TV

Apple TV

Hvis du har et Gen 4-5 Apple TV, så er det muligt at downloade Optus Sport app’en inde på App Store på dit tv. Denne skal du downloade og logge ind med din konto. Husk at du skal have en VPN på dit tv for at det fungerer. 

CyberGhost guide til Apple TV

Android TV

For Android 7 eller nyere TV, så vil det være muligt at finde Optus Sport app’en inde på Google Play Store. Ved at downloade app’en og logge ind på din konto, vil det være muligt at se Premier League fra dit tv. Men være opmærksom på at du skal have en aktiv VPN på dit tv, for at det fungerer. 

CyberGhost guide til Android TV

FAQ

Det er desværre ikke muligt at se Premier League gratis på en lovlig måde. Den billigste mulighed, som vi har fundet koster 112 kroner om måneden. Som du kan læse mere om her.

Rettighederne til Premier League i Danmark ejes af Viaplay Group AB. De har valgt at splitte alle kampene ud på fire forskellige tv-kanaler See, TV3+, TV3 Sport og TV3 Max. 

Alternativt vises alle kampe også på streamingtjenesten Viaplay Total. 

Nej, dette er desværre ikke muligt. Rettighederne til Premier League i Danmark ejes af Viaplay Group AB. De har valgt at dele alle Premier League kampe ud på de 4 tv-kanaler See, TV3+, TV3 Sport og TV3 Max. 

Alternativt kan kampene streames på Viaplay Total. 

Frem til 2028 ejes rettighederne til Premier League i Danmark af Viaplay Group AB.