Disney+ Se Disneys nye streamingtjeneste i Danmark

D. 12. november 2019 gik det nyeste skud på stammen af streamingtjenester live i USA, Canada og i Holland, og den nye spiller på banen hedder Disney+. Som navnet antyder er det Disney, som står bag denne streamingtjeneste, som følgelig indeholder alle de kendte Disneyklassikere såsom Den lille havfrue, Aladdin, Løvernes Konge, Lady og Vagabonden, 101 dalmatinere og mange andre samt alt indhold fra Mickey Mouse, Anders And og alle de andre figurer, som vi kender og elsker. Disney+ kan desuden tilbyde indhold fra de spændende Star Wars og Marvel-universer samt serier som ’The Simpsons’ og ’Homeland’ og ikke mindst den længe ventede sci-fi serie ’The Mandalorian’, så det er sikkert at sige, at der på Disney+ er noget for enhver smag.

Lige nu er Disney+ kun tilgængelig for amerikanske, canadiske og hollandske streamere, men planen er at tjenesten skal lanceres i Europa i starten af næste år, men om den initiale udrulning også inkluderer Danmark vides endnu ikke med sikkerhed. Men for de som ikke kan vente med at kaste sig over Disneys perlerække af film i originale versioner eller de nye spændende serier er det heldigt at der eksisterer gode VPN-tjenester, som kan gøre netop dette muligt allerede fra i dag.

Disney+ til en god pris

Disney+ koster 50 kr. pr. måned, hvilket er noget mindre end Netflix, som på nuværende tidspunkt koster 79 kr., så der er ingen tvivl om at Disney+ nok skal blive vældigt populært og en konkurrent man skal regne med i den streamingkrig, som er i gang på fuldt blus både herhjemme og internationalt.

Anført af Netflix står flere og flere streamingtjenester i kø for at tilfredsstille indholdssultne kunder, og i takt med at tjenesterne producerer mere og mere indhold og udbuddet dermed bliver større, så øges også brugernes forventninger og dette være sig også til parametre uden om indholdet såsom eksempelvis prisen. Derfor er det ikke usandsynligt at mange vil ’rende af gårde’ hos Netflix eller nogle af de andre, som er prissat dyrere, så snart Disney+ får skabt et endnu mere solidt indholdsfundament.

ExpressVPN er et sikkert valg til Disney+

Der kommer med garanti hurtigt flere VPN-tjenester til, som kan åbne op for herlighederne, som er på Disney+, men ifølge vores tests er det ExpressVPN, som helt klart er det sikreste bud lige nu. I forbindelse med denne artikel har vi fra København på en 100Mbps forbindelse testet henholdsvis ExpressVPN, NordVPN og Surfshark på Disney+, og selvom man med de alle tre tjenester faktisk godt kan tilgå Disney+, så kan vi uden at blinke fastslå at det er ExpressVPN, som er mest stabil. Faktisk blev vi smidt af gentagne gange med både NordVPN og Surfshark. Men det vedbliver sandsynligvis ikke med at være sådan for såfremt og i takt med at Disney+ vinder frem, så skal NordVPN og Surfshark nok finde en vej ind, og det vil formentlig også gøre sig gældende for andre af de etablerede VPN-tjenester.

Et interessant slag i streaming-krigen

I Danmark eksisterer der i dag streamingtjenester som blandt andre AppleTV+, Netflix, HBO Nordic, TV2 Play, Amazon Prime, DR TV, Blockbuster, C More, Dplay, Filmstriben og ViaPlay, der som nævnt går heftigt til værks for at vinde streamingkundernes gunst, og med Disney+ er føjet et interessant slag til krigen. Fordi Disney er på ingen måde en lille markedspiller endsige en spiller, som har for vane at gå stille i de markeder, som er selskabet opererer i, så der er lagt i kakkelovnen til endnu et spændende opgør streamingtjenesterne imellem, hvilket i høj grad også har indflydelse hvilke VPN-tjenester, som vil vækste fremadrettet. Så ’stay tuned’ – bogstaveligt talt.

Sådan kan du se Disney+ med ExpressVPN

Det er meget simpelt at downloade og installere ExpressVPN. Alt man behøver at gøre er at følge nedenstående skridt, og så er man på få minutter klar til at se Disney+. Hvis man gerne vil vide mere om ExpressVPN inden man går i gang med at installere, så kan man læse vores anmeldelse af ExpressVPN her.

  1. Tilgå ExpressVPNs hjemmeside og klik på den store knap på forsiden hvori der står ’Get ExpressVPN’ og vælg derefter den ønskede abonnementspakke. Husk at der er 30-dages pengene tilbage garanti.
  2. Download ExpressVPN og følg anvisningerne.
  3. Når installationen er færdig åbn da for ExpressVPN og opret forbindelse til en amerikansk, canadisk eller hollandsk server.
  4. Når ExpressVPN signalerer at forbindelsen er oprettet, kan man blot tilgå Disney+ og nyde sine yndlingsfilm og TV-serier.
  5. NB!! Efter Disney+ blev lanceret d. 12. november 2019 har nogle streamere oplevet udfordringer med at se blokeret indhold på Disney+ uden en betalingsmetode, der er knyttet til enten USA, Canada eller Holland. Dette løses ved blot at benytte den 30 dages refunderingsgaranti, som ExpressVPN tilbyder.

God fornøjelse med Disney+ i Danmark.