ExpressVPN gratis

VPN bliver i stigende grad vigtigt for internetbrugere både herhjemme og rundt om i verden, og det med god grund for en VPN beskytter dig og dine data imod snagende myndigheder eller andre som kunne finde på at kigge med. De gode VPN-tjenester er imidlertid ikke gratis og nogle af dem kan faktisk være lidt pebrede, og derfor får vi rigtig mange forespørgsler på om der er gratis VPN-tjenester og om der er mulighed for at anvende specifikke VPN-tjenester gratis.

ExpressVPN

ExpressVPN er vores favorit VPN-tjeneste inden for langt de fleste parametre, så det er naturligvis også passende at det er den vi her starter med. Allerførst skal det dog understreges at medmindre man udelukkende ønsker at bruge ExpressVPN på iOS, så er der ikke nogen gratis prøveperiode, men det er faktisk en god ting, fordi så ved man også, at skulle man støde på en gratis version af ExpressVPN, så det er det enten en ulovlig version eller en virus. Anvender man også andet end iOS-enheder kan man stadig gøre brug af ExpressVPNs gratis prøveperiode på 30 dage, hvor man kan teste alle ExpressVPNs fortræffeligheder uden betaling og binding.

Men hvordan får man ExpressVPN gratis på iOS?

Vi har valgt at dele processen op i simple skridt, som, hvis man følger dem i nævnte rækkefølge, vil gøre at man kan bruge ExpressVPN gratis.

1. Gå ind i app storen og skriv ’ExpressVPN’ i søgefeltet og download ExpressVPN-appen til din enhed.

2. Når ExpressVPN-appen er downloadet så tryk på den knap, der hedder ’Create Account’, som er nederst lige nedenunder knappen, som hedder ’Sign in’.

3. Når man klikker, kommer der en tekstboks op, hvor man bliver bedt om at give sin e-mail adresse for at få en 7 dages prøve.

4. Efter man har indtastet sin e-mail adresse får man en boks med følgende tekst: ’ExpressVPN would like to add VPN configurations’, og her skal man blot klikke på ’Allow’ eller ’Tillad’

5. Derefter præsenteres man for nogle såkaldte applikationstilladelser, som man enten kan klikke ’Ok’ eller ’Nej tak’ til.

6. Når dette er gjort får man hovedskærmen for ExpressVPNs iOS app og man vil herfra være i stand til at forbinde til ExpressVPN-servere i 7 dage.

Skal man så give sine kreditkortoplysninger på forhånd?

Nej, og det er faktisk noget af det bedste ved ExpressVPNs gratisversion, fordi det betyder også at man ikke automatisk kan opgraderes til en betalingsversion, hvis man ikke aktivt afbestiller gratisversionen.

Kan man slet ikke bruge ExpressVPN gratis på Windows, MacOS eller Android?

Nej, men så alligevel kan man godt. Man skal i så fald blot gøre brug af ExpressVPNs 30 dages returneringsret, hvilket basalt set er det samme som en gratis prøveperiode. Der er blot den forskel at man her skal indtaste betalingsoplysninger og at ExpressVPN rent faktisk vil trække pengene på kontoen. Dog er det vores erfaring så snart man beder om refunderingen via ExpressVPNs kundeservice, så sendes pengene tilbage på ens konto med det samme. Følgende er de skridt som skal følges:

1. Gå ind på ExpressVPNs hjemmeside eller download applikationen til en mobil enhed.

2. Vælg hvilken som helst af de tre betalingsplaner, som er vist.

3. Anvend ExpressVPN i op til 30 dage.

4. Inden de 30 dage er gået – gerne så tæt på deadline som muligt – skal man kontakte ExpressVPNs kundeservice via livechatten, som findes på ExpressVPNs hjemmeside og opsige tjenesten.

Vær opmærksom på at selvom tjenesten holder op med at virke øjeblikkeligt, så går der gerne op til syv dage førend pengene igen er tilbage på kontoen.

Så man skal betale for ExpressVPN efter prøveperioden uanset hvad?

Ja, med mindre man har en masse venner, som man kan henvise, dersom man faktisk får 30 dages gratis brug af ExpressVPN hver gang man henviser en ven til at bruge tjenesten. Men selvom at ExpressVPN kræver betaling efter prøveperioden, så er det stadig blandt vores yndlings VPN-tjenester – faktisk anbefaler vi at man skal passe rigtig meget på, hvis man overvejer at vælge en helt gratis VPN-tjeneste, fordi meget ofte er disse ikke sikre og nogle gange sælger de sågar brugerdata. ExpressVPN er blandt de mest sikre og pålidelige VPN-tjenester, og det er trods alt noget af vigtigste, når man taler om VPN.